lørdag den 19. april 2014

LITTLEFISH......god rock med sjæl.


Her til aften var jeg til release party på det lokale spille sted "Det Brunske Pakhus" i Fredericia.

 Det var bandet LITTLEFISH, som spillede numrene fra deres første cd "The Gordian Knot". Spillestedet var pakket med familie, venner og andre nysgerrige, der lige som mig var spændte på at høre, hvad disse 3 lokale "knægte" kunne diske op med.

Fra start var der god stemning, og der blev hevet godt i strengene på både guitar og bas af henholdsvis Henrik Berger og Dennis Andresen alt imens den færøsk fødte trommeslager Fridi Øster tæskede løs på de spændte trommeskind.
God rock på den fede måde, med guitarriff, gode tekster og let genkedelige omkvæd.
 De 3 herrer, Henrik Berger ikke mindst, har i fint selskab, med Marcus Winther John, kendt for bl.a. at have skrevet sange til Sanne Salomonsen, Anna David, Mads langer og mange flere, men personligt husker jeg ham bedste som forsangeren i bandet Inside The Whale, fået skabt en skive som sagtens kan høres igen og igen.

Den første tanke der ramte mig, da jeg hørte disse engagerede musikkere, var fra en gammel Dizzy Mizz Lizzy sang, hvor ordene "one guitar, one bas and a drummer, that's really all it takes" lyder og måske var det slet ikke en dårlig tanke for ved nærmere eftersyn under Credits står det skrevet at cd'en er produceret af Tim Christensen, som er med på vokal på 3 af numrene. Men alt i alt gør de det virkelig godt og med den charme, selvtillid og ikke mindst deres lækre hår kan de sagtens gøre sig gældende i toppen af dansk rock.

 "Fights We Fight"


Lyt efter og dan selv en mening om dette band, men snyd ikke jer selv for oplevelsen af at høre dem live.

Er du/I hurtigt ude og har du/I ingen planer for lørdag d. 19. april, kan de opleves til endnu et release party denne gang på High Voltage i København

God påske og Held og lykke til LITTLEFISH herfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar